Fernand Carton, meester-kok, maître-sommelier, uw gastheer en zijn vrouw Cecile Sinnaeve  uw  gastvrouw, ontvangen u graag  in het gastronomisch restaurant.

Suggesties
Nieuwpoortse vissoep met rouille
St.-Jacobsvruchten "Zoutenaaie"
Paling "Grand Cru"
Gebakken zeetong Murat
Tussenribstuk Bachten de Kupe
Gegratineerde aardbeien
     

ZOMERMENU

Coquille Zoutenaaie
***

Lamskroontje met
Warme Groenten en Aardappelgratin
***

Sorbetbordje met Rode Vruchten

42,50 € p.p.
Min. 2 pers.

VISMENU

Coquille Zoutenaaie
***

Gebakken Zeetong Murat
***

Sorbetbordje met Rode Vruchten

 

45,00 € p.p.
Min. 2 pers.

TOERISTENMENU

Garnalencoctail
***

Paling Napolitaine
Of
Steak Archiduc

***
Dame Blanche

32,50 € p.p.

 

 

Cecile, Fernand en Boris
heten u Hartelijk Welkom

 

 

051 55 51 00

fernand.carton@zoutenaaie.be



 

Apéritief in de salon